Inschrijven

De data voor 2020 zijn bekend!

Van 7 t/m 10 juli 2020 vindt de Drentse Fiets4Daagse plaats. Het grootste fietsevenement van Nederland. Jaarlijks trekt het evenement ca. 12.000 mensen en biedt volop beleving in Drenthe. de Drentse Fiets4Daagse onderscheidt zich door de vele startlocaties en bijzondere routes, passend bij iedere deelnemer. 

De inschrijving voor 2020 is van medio januari 2020 weer mogelijk.

De Drentse Fiets4Daagse is; verrassend, feestelijk, gastvrij, historisch, natuurlijk, leerzaam, spannend, uitdagend, cultureel… én altijd #oergezellig!

 

Jouw mening telt

We vinden het natuurlijk erg belangrijk om te horen wat jij van onze 54e editie vond. Wat ging er goed en wat kan volgens jou beter? We horen het graag, want zo maken wij van de 55e editie een nog groter succes.

Reageren

Alles kids?

Tuurlijk! Zeker als jij meedoet

De Fiets4Daagse voor kids

Spannend, educatief, creatief en sportief! Dat zijn de elementen die de 4Kids route tot een prachtig evenement voor kinderen (t/m 14 jr.) maken. In Assen, Meppel, Emmen, Diever, Norg en Westerbork stappen de kinderen met hun (groot)ouders of verzorgers vier dagen lang op de fiets voor een route van ca. 30 km per dag met volop vermaak. In Dalen wordt 1 dag een 4Kids route uitgezet. Voor alle 4Kids startplaatsen geldt: 1 of enkele dagen meedoen is ook mogelijk.

Diever › 4Kids route 30 km
Meppel › 4Kids route 30 km
Norg › 4Kids route 30 km
Westerbork › 4Kids route 30 km
Emmen › 4Kids route 30 km
Dalen 4Kids route 30 km  (1 dag)
Assen › 4Kids route 30 km

Toerfietstochten

Bekijk meer

Roll on route

Bekijk meer

Gratis ontbijt

Bekijk meer

Sivo 

Bekijk meer

Startplaatsen

startplaatsen

Andere leuke evenementen


Fietsen voor vrijheid

Fiets jij mee voor de vrijheid? In 2020 vieren we 75 jaar vrede en vrijheid in Nederland. Om dit onder de aandacht te brengen organiseert stichting Terug naar Westerbork een onvergetelijk fietsevenement voor 2020 deelnemers. De fietstocht is zo’n 350 kilometer lang. De dagelijkse tochten worden afgewisseld met een educatief programma waarin je wordt meegenomen in de geschiedenis van WOII.

Hou je van fietsen en ben je geïnteresseerd in cultuur en historie? Lees dan verder en meld je aan als geïnteresseerde.


Fietsroutes In Drenthe
In een provincie waar je door zo'n mooi en afwisselend landschap kunt fietsen en wandelen, liggen natuurlijk ook de mooiste routes voor je klaar. De mooiste fietsroutes van Drenthe vind je op drenthe.nl/fietsroutes


Opfietsekalender.nl
Wanneer je op de hoogte wil worden gehouden van de laatste fietsgerelateerde evenementen dan is opfietsekalender.nl de website om in de gaten te houden.

Is er nog nieuws?

We hebben altijd wat te melden