Camping Torentjeshoek, Dwingeloo

Camping Torentjeshoek, Dwingeloo

Kamperen op Camping Torentjeshoek betekent kamperen in de natuur. Op ons terrein van 10 hectare vindt u 160 ruime kampeerplaatsen, maar ook diverse accommodaties om luxe te kamperen. Onze camping is een van de Drenthe Campings. Wij garanderen topkamperen in een heerlijke omgeving.

Onze camping ligt op slechts 6 km afstand van de startplaats in Diever. In de knusse Lounge & Bar heeft u de mogelijkheid om te genieten van een drankje met wat lekkers, of om deze lekker mee naar buiten te nemen om tot rust te komen in het zonnetje op het Terras. Bij ‘t Snackhuussie haalt u diverse snacks en pizza’s voor de lekkere trek. Goed sanitair is geen overbodige luxe. Aan de sanitaire voorzieningen op Camping Torentjeshoek is dan ook veel aandacht besteed. Het grote sanitair gebouw ligt centraal op de camping en is van alle moderne gemakken voorzien. Verder is de camping uitgerust met een kleine campingwinkel en een camper-servicestation. U kunt bij ons heerlijk tot rust komen na uw fietstocht tijdens de Fiets4Daagse.

Extra: Fiets-4-daagse arrangement Diever 2020, comfortplaats op basis van 2 personen. Aankomst datum ma 6 juli met vertrekdatum za 11 juli € 157,50

Camping Torentjeshoek 
Leeuweriksveldweg 1
7991 SE  Dwingeloo
Tel. 0521-591706
[email protected]

Afstand tot de start:
Startplaats Assen              30 km
Startplaats Emmen          47 km
Startplaats Meppel           22 km
Startplaats Diever               7 km
Startplaats Dalen              43 km
Startplaats Norg                33 km
Startplaats Westerbork    27 km

 

Bericht delen