De Norgerberg, Norg

De Norgerberg, Norg

Op nog geen 0,5 km afstand van het Fiets4Daagse startpunt in Norg vindt u camping en bungalowpark de Norgerberg. Comfortabele bungalows voor 2 tot 12 personen met veel privacy en unieke ligging midden in de natuur, op loopafstand van het gezellige brinkdorp Norg. Vanaf het terras bij de kantine heeft u zicht op het zwembad met schuifdak. Hierdoor zwemt u bij slecht weer binnen maar met mooi weer hebben wij een heerlijk buitenbad.
Uw fiets kunt u kosteloos stallen in onze fietsstalling en voor kleine werkzaamheden of wat extra lucht in de banden maakt u gebruik van ons fietsservice punt. Geen eigen fiets mee? Dan kunt u bij ons gemakkelijk fietsen huren. Mocht uw accu uitgeput zijn, wij hebben voor uw elektrische fiets een oplaadpaal.
Wilt u ’s ochtends warme broodjes of een heerlijk luxe ontbijt, dan kunt u gebruik maken van onze broodjesservice.
Bent u op zoek naar een luxe en gezellige familie camping in Drenthe? Dan heeft u die bij deze gevonden! Door de geweldige ligging dichtbij het bos krijgt u op Camping de Norgerberg gegarandeerd het ultieme vakantiegevoel. Geniet van onze faciliteiten zoals het mooie sanitair en vergeet ook niet lekker bij te komen in onze sauna.

De Norgerberg
Langeloërweg 63
9331 VA  Norg
Tel. 0592-612281
[email protected]
www.norgerberg.nl

Extra Gratis gebruik fietsenstalling en fietsservicepunt. Parkeergelegenheid, zwembad, oplaadpaal fietsen en bushalte voor de camping aanwezig. Fietsverhuur tegen betaling.

Afstand tot de start:

Startplaats Assen  12 km
Startplaats Emmen  53 km
Startplaats Meppel  52 km
Startplaats Diever  31 km
Startplaats Dalen  58 km
Startplaats Norg   1  km
Startplaats Westerbork  34 km

Bericht delen