Jelly’s Hoeve, Havelte

Jelly’s Hoeve, Havelte

Camping:
Onze camping is exclusief voor volwassenen. De kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar door mooie groene hagen en bieden u veel ruimte en privacy zodat u optimaal kunt ontspannen en genieten. Op loopafstand van Jelly’s Hoeve vindt u een supermarkt en diverse restaurants.
Op de camping treft u een fietsenstalling en bibliotheek waar u gratis boeken kunt lenen. Daarnaast is het hele terrein voorzien van uitstekende Wifi. Elke ochtend bakken wij broodjes zodat u heerlijk kunt ontbijten met verse broodjes en natuurlijk een krant.

Appartementen:
Onze comfortabele appartementen zijn gelegen in Havelte. Op loopafstand van Jelly’s Hoeve vindt u een supermarkt en diverse restaurants. Te midden van maar liefst 3 Nationale Parken en natuurgebieden zijn de vakantie appartementen de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf.
Onze appartementen zijn exclusief voor volwassenen. Wanneer u een vakantie appartement huurt op Jelly’s Hoeve kunt u genieten van de ultieme rust, natuur en uiteraard onze gastvrijheid. Elke ochtend bakken wij broodjes zodat u heerlijk kunt ontbijten met verse broodjes en natuurlijk een krant.

Jelly’s Hoeve
Raadhuislaan 2
7971 CT  Havelte
Tel. 0521-342808
[email protected]

Afstand tot de start:
Startplaats Assen  36 km
Startplaats Emmen  53 km
Startplaats Meppel   9 km
Startplaats Diever  10 km
Startplaats Dalen  43 km
Startplaats Norg  40 km
Startplaats Westerbork  32 km

Bericht delen