RCN Vakantiepark De Noordster, Dwingeloo

RCN Vakantiepark De Noordster, Dwingeloo

Doet u mee met de Drentse Fiets4Daagse en bent u nog op zoek naar een plek om te overnachten? Dan bent u bij RCN Vakantiepark de Noordster aan het juiste adres.  Bij ons komt u optimaal tot rust na een dag fietsen en kunt u de volgende dag weer uitgerust aan de start verschijnen.  

Tussen de romantische Drentse brinkdorpen, maar ver weg van de dagelijkse drukte ligt RCN de Noordster.
Het vakantiepark bevindt zich middenin Nationaal Park Dwingelderveld en is onderdeel van dit beschermde natuurgebied. Bij het ontstaan van het park bleef het Drentse bosgebied waar mogelijk onaangeroerd.
Zowel de accommodaties als de kampeerplaatsen zijn allemaal gelegen op een unieke plek in het Drentse bosgebied.

De vrijstaande accommodaties bieden veel privacy, ze liggen verspreid over het bosterrein en zijn te bereiken via de kronkelende bospaden. Van eenvoudige trekkershut tot luxe uitgeruste bungalow met sauna: er is voor elk wat wils.
Kamperen op RCN de Noordster is een bijzondere ervaring. De kampeerplaatsen zijn aangepast aan de omgeving. Hierdoor heeft u als kampeerder altijd een unieke plaats aan één van de bospaden. Bomen en struiken zorgen voor de nodige rust en privacy, maar met voldoende ruimte om van de zon te genieten. Op open plekken in het bos liggen een aantal natuurlijk gevormde kampeervelden, geschikt voor meerdere kampeerders.
Ook campers zijn van harte welkom.

RCN Vakantiepark De Noordster
De Noordster 105
7991 PB  Dwingeloo
Tel. 0521-597238
[email protected]

Extra: RCN Vakantiepark De Noordster biedt ook een arrangement aan. Voor meer informatie bel of mail naar De Noordster. Het is ook mogelijk om direct te reserveren.

Afstand tot de start:

Startplaats Assen  30 km
Startplaats Emmen  54 km
Startplaats Meppel  25 km
Startplaats Diever    6 km
Startplaats Dalen  40 km
Startplaats Norg  30 km
Startplaats Westerbork  20 km

Bericht delen