Camping De Otterberg Beleefpost van het jaar 2015

Camping De Otterberg Beleefpost van het jaar 2015

Bijeenkomst

Maandag 26 oktober 2015 vond de jaarlijkse bijeenkomst plaats met de bekendmaking van de Beste Beleefpost van de afgelopen Drentse Fiets4Daagse in Hoogersmilde bij Camping De Reeënwissel.

Winnaar Beleefpost

De Beste Beleefpost van 2015 is Camping De Otterberg uit Wijster (startplaats Westerbork), vanwege de geweldige gastvrije atmosfeer met allerlei kraampjes, live muziek en diverse leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen en redelijke prijzen voor consumpties.

Camping De Otterberg is een goed voorbeeld hoe Drentse bedrijven zich kunnen presenteren tijdens de Fiets4Daagse en een positieve indruk kunnen achterlaten bij de deelnemers van het fietsevenement. Wat kan leiden tot een terugkombezoek voor een kort of langer verblijf.

Overige nominaties

Andere genomineerde beleefposten waren:
startplaats Emmen         : Museumboerderij Nabershof, Emmen
startplaats Meppel         : Buurthuis, Onna
startplaats Norg:             : Museum  De Buitenplaats, Eelde
startplaats Assen:           : Drents Archief, Assen
startplaats Diever:          : Hunehuis, Havelte
startplaats Dalen             : B&B Aquamarijn, Stieltjeskanaal

Vrijwilliger van het jaar

Mevrouw Vrouwkje Meulmans was 30 jaar stempelaar bij startplaats Assen en de heer Tibbe Breimer was gedurende 25 jaar vrijwilliger, ook bij startplaats Assen, o.a. als routebegeleider en penningmeester. De heer Martin Verhage, voorzitter startplaats Assen, kreeg een eervolle vermelding vanwege zijn extra inspanningen voor het 50-jarig jubileum het afgelopen jaar.

Afscheid Jan Mastwijk en welkom nieuwe voorzitter Jan Broertjes

In de bijeenkomst werd afscheid genomen van Jan Mastwijk, die in september jl. de voorzittershamer overdroeg aan Jan Broertjes, voorheen burgemeester van gemeente Midden Drenthe. Als blijk van waardering voor de jaren dat Jan Mastwijk zich voor de Fiets4Daagse heeft ingezet, ontving hij uit handen van de nieuwe voorzitter de zilveren speld.

De bijeenkomst is een jaarlijks treffen van organisatoren Drentse Fiets4Daagse en het toeristisch bedrijfsleven. Zo kunnen bedrijven zich kandidaat stellen voor een controle- of beleefpost en in direct contact komen met de verantwoordelijken voor de routes binnen de Fiets4Daagse organisatie.

De bijeenkomst werd bezocht door ruim 125 belangstellenden.

 

Bericht delen