Folder 2017

Folder 2017

Wij hopen dat u nog nageniet van de afgelopen Fiets4Daagse en weer uitkijkt naar de komende editie. Wij zijn in ieder geval al enthousiast met de voorbereidingen begonnen, zoals het uitzoeken van mooie routes, gezellige beleefposten, activiteiten langs de routes, overnachtingadressen, etc.

U was gewend dat de folder (met inschrijfformulier) in januari per post werd bezorgd. We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat het overgrote deel van onze deelnemers onze website www.fiets4daagse.nl trouw bezoekt en alle benodigde informatie daar weet te vinden. Ook het online inschrijven heeft de voorkeur boven een inschrijfformulier per post. Om deze redenen en om het milieu zoveel mogelijk te sparen, hebben we besloten om voortaan de folder digitaal te verspreiden onder al onze deelnemers. U zult deze folder aantreffen in de volgende nieuwsbrief van ons. Wij adviseren u dan ook om in december 2016 uw mail goed in de gaten te houden. Mocht u in januari 2017 nog geen digitale folder van ons hebben ontvangen, dan kunt u deze opvragen via [email protected]gse.nl.

Inschrijven…

U kunt zich naar verwachting medio december 2016 weer inschrijven voor de 52e editie van de RegioBank DrentseFiets4Daagse. Deze wordt gehouden van 25 t/m 28 juli 2017.

Bericht delen