Geslaagde en gezellige 52e RegioBank Drentse Fiets4Daagse

Geslaagde en gezellige 52e RegioBank Drentse Fiets4Daagse

Het fietsevenement begon maandagavond met een feestelijke opening in startplaats Westerbork. Een uniek defilé werd voorop gegaan door een swingend dweilorkest. Aansluitend volgden afgevaardigden uit alle startplaatsen op versierde fietsen. Als laatste sloot voorzitter Jan Broertjes de optocht, gezeten op een enorme fiets.

De week begon regenachtig en op dinsdag vielen in de meeste startplaatsen soms pittige buien. Maar dan blijkt opnieuw dat de Fiets4Daagse deelnemers echte “bikkels” zijn en zich niet door de regen laten tegenhouden. Woensdag was het een heerlijk zonnige fietsdag en er werd dan ook massaal ingeschreven voor deze dag. Donderdag hadden veel startplaatsen een extra bijzondere dag met activiteiten georganiseerd. Dit trok veel extra fietsers naar de bewuste startplaatsen.
Vrijdag hebben alle 4Daagse deelnemers hun welverdiende medaille gekregen en werden de deelnemers, die een fietsjubileum vierden, in het zonnetje gezet en extra beloond met een bloemetje.

De stemming zat er de hele week goed in en de organisatie kijkt dan ook zeer tevreden terug op deze editie. Uiteindelijk fietsten er gedurende deze week totaal 12.000 fietsers door heel Drenthe!

De organisatie bedankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid en gezelligheid.
Dankzij de inzet van vele onvermoeibare vrijwilligers en de financiële steun van partners en sponsors is het ook dit jaar weer gelukt er een geslaagd feest van te maken.
We gaan dan ook vol vertrouwen op naar de volgende editie, die gehouden wordt van 24 t/m 27 juli 2018.

Bericht delen