25 Juli het grootste, gratis en gastvrije ontbijt

25 Juli het grootste, gratis en gastvrije ontbijt

Proosten op een smakelijk ontbijt onder toeziend oog van de startplaatsvoorzitters.

Een smakelijk begin van de dag

Op 25 juli staat in acht startplaatsen een groot, gratis en gastvrij ontbijt op het menu. RegioBank Drentse Fiets4Daagse organiseert dan voor alle fietsers een smakelijk begin van de dag.

Reeds 52 jaar wordt de Fiets4Daagse verreden door het mooie landschap van Drenthe. De organisatie is ieder jaar actief om extra beleving te bieden voor de fietsers. Dit jaar wordt dat onder andere gedaan middels het grootste, gratis en gastvrije ontbijt. Waar voorheen alleen Meppel en Westerbork een dergelijk ontbijt boden, hebben nu ook de startplaatsen Assen, Dalen, Diever, Emmen, Hoogersmilde en Norg de smaak te pakken.

Vele tafels worden gedekt om hopelijk zo’n 15.000 fietsers te laten genieten van een ontbijt zoals je het thuis niet iedere dag krijgt. Broodjes, beleg, jus d’orange, een gekookt eitje; het kan niet op.

Horecaondernemer Bertus Witteveen uit Westerbork heeft zich als initiatiefnemer hard gemaakt om dit grote ontbijt in alle startplaatsen te organiseren. Mede ondersteund door de Provincie met toezegging van gedeputeerde Henk Jumelet kan de organisatie van de Drentse Fiets4Daagse er iets moois en vooral iets heel lekkers van maken.

Wilt u ook mee-ontbijten? Schrijf u in voor RegioBank Drentse Fiets4Daagse. Dit kan eenvoudig op de geheel vernieuwde website www.fiets4daagse.nl, zowel voor 4 dagen als voor 1 of enkele dagen.

Na inschrijving voor de Fiets4Daagse kunt u zonder verdere opgave gewoon aanschuiven voor het ontbijt.

(Foto is gemaakt door Ron de Vos)

Bericht delen