8 juli 2020: het grootste, gratis en gastvrije ontbijt

8 juli 2020: het grootste, gratis en gastvrije ontbijt

Een smakelijk begin van de dag

Op 8 juli staat in zeven startplaatsen een groot, gratis en gastvrij ontbijt op het menu. De Drentse Fiets4Daagse organiseert dan voor alle deelnemers een smakelijk begin van de dag.

Voor het 55e jaar zal de Fiets4Daagse worden verreden door het mooie landschap van Drenthe. De organisatie is ieder jaar actief om extra beleving te bieden voor de fietsers. Dit jaar wordt dat opnieuw gedaan middels het grootste, gratis en gastvrije ontbijt. U mag gezellig aanschuiven in de startplaatsen Assen, Dalen, Diever, Emmen, Meppel, Norg of Westerbork.

Vele tafels worden gedekt om hopelijk zo’n 12.000 fietsers te laten genieten van een ontbijt zoals je het thuis niet iedere dag krijgt. Broodjes, beleg, jus d’orange, een gekookt eitje; het kan niet op.

Horecaondernemer Bertus Witteveen uit Westerbork heeft zich als initiatiefnemer hard gemaakt om dit grote ontbijt in alle startplaatsen te organiseren. Mede ondersteund door de Provincie kan de organisatie van de Drentse Fiets4Daagse er iets moois en vooral iets heel lekkers van maken.

Wilt u ook mee-ontbijten? Schrijf u in voor Amslod Drentse Fiets4Daagse. Dit kan eenvoudig via ons inschrijfformulier, zowel voor 4 dagen als voor 1 of enkele dagen.

Na inschrijving voor de Fiets4Daagse kunt u zonder verdere opgave gewoon aanschuiven voor het ontbijt.

Bericht delen