Inschrijven en deelnamebewijs

Inschrijven en deelnamebewijs

Nieuw inschrijfprogramma
Met groot genoegen bieden wij u vanaf heden de mogelijkheid om u in te schrijven via een nieuw programma. Voor al onze deelnemers, met name echtparen, gezinnen en groepen, is het aanmelden gebruiksvriendelijker geworden. Mogelijk zijn velen van u al bekend met een E-ticket als entreebewijs. Ook wij hebben nu voor deze vorm van deelnamebewijs gekozen. Na het invullen van enkele gegevens en 1 totaal betaling d.m.v. IDeal, zult u de bevestiging met E-ticket(s) per mail ontvangen.

Inschrijven kan via de link www.fiets4daagse.nl/inschrijven.

E ticket-page-001A
Voordelig inschrijven!
Tot 25 juni a.s. kunt u zich nog inschrijven tegen een voordelig tarief. Is het voor u niet mogelijk om 4 dagen te fietsen, dan kunt zich ook voor 1 of enkele dagen inschrijven.  

Aarzel niet en schrijf u nog snel in

 

Deelnamebewijs / E-ticket
Dit jaar worden er geen deelnameboekjes meer verstuurd. In plaats daarvan zullen alle deelnemers een E-ticket per mail ontvangen.
Vergeet u niet uw E-ticket(s) mee te nemen naar de start, aangezien dit uw enige bewijs van deelname is. Op vertoon hiervan zult u in de startplaats een informatieboekje en de benodigde routekaart(en) ontvangen.
Alle overige info kunt u vinden op onze website www.fiets4daagse.nl.

informatieboekje-page-001

Routekaarten / stempelkaarten / medaille
In een aantal startplaatsen vindt u op de routekaarten ook de stempelkaarten van die dag. Indien u zich heeft ingeschreven voor 4 dagen, dan adviseren wij u de 4 routekaarten te bewaren zodat u op vrijdag, op vertoon hiervan en uw E-ticket/deelnamebewijs, uw welverdiende medaille zult ontvangen.

Bericht delen