Amslod Drentse Fiets4Daagse

Amslod Drentse Fiets4Daagse

2022:  Van 19 tot en met 22 juli vindt in 2022 de jaarlijkse Drentse Fiets4Daagse plaats. Vier dagen lang genieten duizenden fietsers van onze provincie, van de mooie dorpen, de steden en de natuur. Zes startplaatsen verspreid over de gehele provincie zijn er weer klaar voor om de fietsers gastvrij te ontvangen.

Gedurende vier dagen staat Drenthe weer in het teken van de fietser! Jong en oud kunnen genieten van de prachtige routes verspreid over de gehele provincie. Dat maakt onze Fiets4Daagse uniek!

Je kunt ook dit jaar weer kiezen uit zeven startplaatsen en verschillende routes van 30, 40 en 60 kilometer. Ook zijn er weer kidsroutes en is er een Roll-on route. Fiets je graag één dag mee dan kan dat ook.

Drenthe fietsprovincie

Samen fietsen is niet alleen gezellig, het is ook gezond. Lekker actief in de schone lucht van Drenthe door de prachtige wisselende natuurgebieden vanuit Assen, Dalen, Diever, Emmen, Meppel of Westerbork. Door schilderachtige brinkdorpen en mooie steden met gastvrije horeca en ondernemers die voor een vriendelijke ontvangst zorgen. Vier dagen lang ontdekken wat dé fietsprovincie van Nederland allemaal voor moois te bieden heeft. En Drenthe heeft vooral de ruimte zodat je ook in de huidige omstandigheden voldoende afstand kunt bewaren tot je mede-fietsers.

Er kan in alle startplaatsen vanaf 8 uur gestart worden.

Bericht delen