Kom fietsend langs de mooiste routes in actie voor eenzame ouderen

Kom fietsend langs de mooiste routes in actie voor eenzame ouderen

Bent u een fietsliefhebber? Dan kunt u nu meedoen met de RCN fietstweedaagse, die u langs de mooiste plekken in onze regio voert. Door u voor deze fietstocht in te schrijven, zorgt u er meteen voor dat honderden eenzame ouderen een midweek op vakantie kunnen. En maakt u zelf kans op een gratis weekend op één van de RCN Vakantieparken.

U kunt kiezen voor een route van 32,5 kilometer. En voor de nóg fanatiekere fietser is er een route van 65 kilometer.

In actie voor eenzame ouderen
Om het 65-jarig bestaan van RCN Vakantieparken te vieren, wordt de fietstweedaagse gekoppeld aan een bijzondere actie. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en Hetvakantiebureau.nl krijgen honderden eenzame ouderen een geheel verzorgd verblijf bij RCN Vakantieparken.

Een deel van uw inschrijfkosten voor de fietstweedaagse wordt hieraan besteed. Zo draagt u meteen al een steentje bij. Daarnaast kunt u ervoor kiezen zelf extra sponsorgeld in te zamelen (dit is niet verplicht). Het geld dat op deze manier bij elkaar wordt gefietst, komt ten goede aan de midweek voor eenzame ouderen. Zij krijgen een geheel verzorgd verblijf, inclusief (begeleide) activiteiten en overheerlijke maaltijden in de restaurants op de één van de deelnemende RCN Vakantieparken.

Inschrijven
De inschrijfkosten zijn 15 euro per dag. Kinderen tot 12 jaar betalen 7,50 euro. Deelname aan beide dagen kost 25 euro (kinderen 12,50 euro). Deelnemers krijgen na afloop een heerlijke maaltijd in het restaurant op RCN Vakantiepark de Noordster en onderweg zijn er diverse tussenstops met koffie/thee of limonade. Zaterdag 10 juni start de tocht om 10.00u, zondag 11 juni om 12.00 uur. Beide dagen is het startpunt bij de entree van RCN Vakantiepark de Noordster (Noordster 105 in Dwingeloo).

U kunt zich inschrijven bij RCN Vakantiepark de Noordster of via de website (www.rcn.nl/65jaar). Hier vindt u ook meer informatie over de fietstweedaagse.

Door middel van deze actie bezorgt RCN Vakantieparken zowel de deelnemende fietsers als eenzame ouderen een mooi verblijf in de natuur. Iedereen die het leuk vindt om deel te nemen aan de fietstocht is welkom!

Over RCN Vakantieparken
Met zeventien unieke vakantieparken in Nederland en Frankrijk garandeert RCN al 65 jaar lang een onvergetelijke vakantie voor haar gasten. Ieder park heeft een eigen karakter, een unieke ligging in de natuur, een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en een heel divers aanbod aan verhuuraccommodaties. Maar RCN is meer dan een vakantie. RCN heeft ook oog voor de wereld om haar heen. Daarom wordt er extra aandacht geschonken aan de natuur en biedt RCN steun aan vele projecten en goede doelen.

Bericht delen