Maatschap Burgsteden Beste Beleefpost van 2016!

Maatschap Burgsteden Beste Beleefpost van 2016!

Iedere editie van de Regiobank Drentse Fiets4daagse staat bol van de activiteiten bij de diverse beleefposten. Deze beleefposten dingen ieder jaar mee naar de titel “Beleefpost van het jaar”.  

Vanuit iedere startplaats wordt er één genomineerde aangeleverd op basis van de ervaringen van deelnemers en de keuze van de werkgroep die gaat over de startplaatsen. Op de locatie van een beleefpost kunnen deelnemers hun controlestempel halen en genieten van activiteiten of een bezichtiging op locatie. Iedere beleefpost zet zich in om de titel in de wacht te slepen.  

Maatschap Burgsteden geroemd vanwege gastvrijheid en diversiteit 
Afgelopen zaterdag 4 februari was het zover, de winnaar van de strijd om “Beleefpost van het jaar” stond op het programma tijdens de Fiets-, Wandel-, en Kampeerbeurs in de TT hall Assen. De Beste Beleefpost van 2016 is Maatschap Burgsteden uit Eén, voorgedragen door startplaats Norg,  vanwege de geweldige gastvrije sfeer. Er werden diverse activiteiten aangeboden, er was Drentse gastvrijheid en de rondleiding binnen het bedrijf was zeer informatief. Een leuk extraatje was dat de deelnemers op aanwijzing van verkeersregelaars hun weg konden vervolgen dwars door de schuur. Maatschap Burgsteden is een goed voorbeeld hoe Drentse bedrijven zich kunnen presenteren tijdens de Fiets4Daagse en heeft een positieve indruk achtergelaten bij de deelnemers van het fietsevenement. 

Overige nominaties 
Vanuit de overige startplaatsen waren uiteraard ook genomineerden aangeleverd. Alle genomineerden zijn de winnaars vanuit de startplaatsen. Maatschap Burgsteden moest het opnemen tegen de Zweelermarkt in Zweeloo, De Karstenhoeve in Ruinerwold, Stichting Arboretum in Assen, Maatschap Oenema in Wapse en Theetuin de Stobbe in Dalerpeel.  

Bericht delen