Ambassadeur

Graag stellen wij onze ambassadeurs aan u voor:

Bert Kolhek uit Groningen:

“Mijn naam is Bert Kolhek (44), woonachtig in Groningen en ik doe dit jaar voor de 3e keer mee aan de Fiets4Daagse op het onderdeel ATB. Dit doe ik samen met mijn dochter Kayleigh (11). Wij vinden het heerlijk om 4 dagen lang te crossen door bos, hei en weilanden. Startplaats voor de ATB4Daagse is camping de Reeënwissel in Hoogersmilde. De sfeer is altijd goed, en aan gezelligheid geen gebrek. De 4 dagen rijdt je door afwisselend terrein. Zo fiets je door bos en hei, langs meertjes, vervolgens fiets je bij een boer door de stal waar allemaal koeien staan en belandt je tussen de aardappels in de weilanden. Wij vinden het heerlijk om vanaf de ATB te genieten van de mooie natuur van het Drents-Friese Wold. Voor mijn dochter is het af en toe wel afzien, maar als vader geeft het ook iedere keer weer een goed gevoel als je haar weer door de finish weet te pushen, en te zien hoe trots ze is als ze na 4 dagen de medaille om haar nek krijgt. Vorig jaar werd ze nog geïnterviewd door het Dagblad van het Noorden. Er werd haar gevraagd wat ze van de 4 Kids route vond. Vol trots vertelde ze dat ze niet de 4Kidsroute deed maar dat ze mee deed op de “volwassenenroute”. Die dag waren we net door een gemist bordje van de 25 op de 50 km route terecht gekomen. Pas bij een volgende stempelpost kwamen we er achter dat wij verkeerd zaten. Dat is balen maar wat doe je er aan, je moet wel verder. Maar een dag later stond haar interview in de krant, en kon ze er wel weer om lachen. Vaak is het afzien, maar opgeven doet ze nooit. En dat maakt de ATB4Daagse extra bijzonder. Iedere dag is een belevenis. Vier dagen lang een sportieve belevenis voor jong en oud. Veel gezelligheid op camping de Reeënwissel, alle ATB’ers één grote familie, leuke sportieve uitdagende routes, dat maakt ieder jaar weer dat we er bij willen zijn. En dat zelfde wil ik graag iedereen laten beleven. Daarom heb ik mij opgegeven als ambassadeur voor de Fiets4Daagse. Ik hoop dat ik mensen kan motiveren om ook deel te nemen en dat de ATB 4 daagse nog eens 50 jaar blijft bestaan”.

Diederik Wierenga uit Norg:
Diederik_Wierenga_website_1

“Ik heb al 3 jaar met mijn driewielfiets met de Fiets4Daagse meegedaan. Dit jaar voor de 4e keer aangemeld. Als ambassadeur voor de Raisin Hope Foundation, weet ik hoe belangrijk fietsen is voor beweging en herstel. Zelf heb ik in 2009 een herseninfarct gehad, door het fietsen ga ik steeds een stukje vooruit en lukt het mij om meer te kunnen doen. Ik ben begonnen met de RollOnRoute in Norg, maar het jaar daarop heb ik voor de 40 km gekozen. Daarvoor moest ik ook trainen, omdat 4 dagen te kunnen doen. Graag wil ik daarom ambassadeur worden van de Fiets4Daagse, omdat fietsen goed en leuk is voor iedereen. En dat sportief en plezier in een mooie omgeving je leven kan veraangenamen”.

Femmie Slomp-Jurjens uit Emmen:
“Ik ben werkzaam op een locatie van Stichting De Noorderbrug in Emmen. Samen met onze cliënten, medewerkers en vrijwilligers hopen wij een rol te kunnen hebben in het meehelpen van de Fiets4Daagse als ambassadeur”.

Marijke Nieuwenhuijsen uit Luttelgeest

Mevrouw Keulstra uit Veenendaal

Word ook ambassadeur van de Drentse Fiets4Daagse!

“Wat kan ik doen?”
• Folders verspreiden in uw omgeving, bv bij de supermarkt, de bibliotheek, het dorpshuis of wijkcentrum
• Een (korte) presentatie houden met dia’s of powerpoint voor uw familie, kennissenkring, vereniging, een goed doel, etc.
• Een stukje schrijven voor uw krant of wijkkrant
• Uw familie, vrienden, kennissen, etc. uitnodigen om Drentse Fiets4Daagse te ‘liken’ op Facebook
De Fiets4Daagse organisatie helpt u hier graag bij. Er is materiaal beschikbaar zoals folders, flyers, en posters om een tekst te maken voor plaatsing in de buurtkrant, verenigingsblad, etc. En natuurlijk ontvangt u veel foto’s voor tekst of advertentie, maar ook een ”kant en klare” powerpoint presentatie behoort tot de middelen.

“Hoe meld ik me aan?”
Neem contact op met het secretariaat van de Fiets4Daagse, telefoon 0521-594 130 (ma. t/m do. 9.00-13.00 uur) of mailen naar info@fiets4daagse.nl.

En als u minimaal 5 nieuwe deelnemers werft, die voor de 1e keer meedoen, mag u zelf gratis meefietsen.