Overnachten Fiets4Daagse Drenthe

Zoals ieder jaar kunt u uw accommodatie vermelden op onze accommodatiepagina.

Vele duizenden fietsers ontdekken en vinden een geschikt overnachtingsadres via onze site. Wilt u in 2020 en de jaren daarna ook vermeld worden op onze site, dan kan dat. Het enige wat u hoeft te doen is bijgevoegd antwoordformulier ingevuld en getekend retour te zenden. Mocht u naast een reguliere vermelding, ook een banner wensen op de website, dan is dat mogelijk. Ook dit kunt u aangeven op dit formulier >> (DOWNLOAD).

Als u al eerder een vermelding op onze site heeft gehad, dan verlengen wij uw huidige aanbod met een jaar. Mocht u een wijziging in uw gegevens willen of dit aanbod niet willen verlengen, dan horen wij dit graag van u.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie en bijgevoegd formulier nog vragen? Neem dan contact op met Angelien Boer, per telefoon 0521-594130 (ma, di en do) of per email: [email protected]

Overnachten
Drenthe beschikt over vele goede overnachtingsmogelijkheden, zoals hotels, B & B’s, vakantieparken, campings, etc.
De startplaatsen Meppel en Assen beschikken over een tijdelijk ingerichte Fiets4Daagse-camping. Ook is er keuze uit diverse Fiets4Daagse arrangementen.
Rechts kun je in het (rode) keuzemenu de diverse mogelijkheden bekijken. Heb je een leuk adres gevonden, dan mag je de reservering rechtstreeks bij het betreffende bedrijf maken.