Recreatieschap Drenthe overhandigt automagneetplaten aan RegioBank Drentse Fiets4Daagse

Recreatieschap Drenthe overhandigt automagneetplaten aan RegioBank Drentse Fiets4Daagse

Woensdagmorgen overhandigde de voorzitter van Recreatieschap Drenthe en wethouder gemeente Coevorden, Jan Zwiers, rode automagneetplaten met de tekst “Drentse Fiets4Daagse organisatie”, aan de voorzitter van de RegioBank Drentse Fiets4Daagse, Jan Broertjes.

Het Recreatieschap ondersteunt de Drentse gemeenten en de Friese gemeente Ooststellingwerf met de groei en vitalisering van de vrijetijdssector. Vanuit deze rol is het Recreatieschap al jaren nauw betrokken bij de Drentse Fiets4Daagse en draagt zij het evenement een warm hart toe.

Met de nieuwe magneetplaten op de auto kunnen de route uitzetters en organisatoren tijdens de week van de Fiets4Daagse hun zichtbaarheid vergroten. Tijdens het evenement zijn zij veel onderweg om routeborden te plaatsen en alles in goede banen te leiden.

Begin 2018 is de RegioBank Drentse Fiets4Daagse begonnen met het aanpassen van hun merkbeleving. In alle uitingen kleurt nu het beeld van het evenement rood. Daarmee sluit het aan op de strategie van Marketing Drenthe. “Het is een flinke ingreep, die niet in één keer omgezet kon worden”, aldus de heer Broertjes, voorzitter van de Drentse Fiets4Daagse. Zo zijn er nog een aantal uitingen waar het oude logo op staat. Deze zullen binnenkort ook rood kleuren.

De voorzitter is blij met de sponsoring van de magneetplaten door Recreatieschap Drenthe.

Een prachtige manier van verbinding tussen beide partijen. De RegioBank Drentse Fiets4Daagse wordt dit jaar gehouden van 16 t/m 19 juli. Inschrijven kan via de inschrijfpagina.

Bericht delen