RegioBank Drentse Fiets4Daagse in een nieuw jasje

RegioBank Drentse Fiets4Daagse in een nieuw jasje

De Drentse Fiets4Daagse gaat vanaf volgend jaar verder in een nieuwe stijl. De voorzitters van de startplaatsen en het Dagelijks Bestuur hebben veel werk verricht om gezamenlijk een stip op de horizon te zetten. Samen zijn ze “en route” om de Drentse Fiets4Daagse aan te laten sluiten bij de huidige tijdsgeest en een nieuwe huisstijl past daar zeker bij!

Vrijdagmiddag 14 juli werd deze nieuwe stijl gepresenteerd aan de Provincie Drenthe, gedeputeerde Henk Jumelet en de wethouders uit de startplaatsen. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst bij Brasserie Diggels in Westerbork. Hier werd niet alleen de missie en visie gepresenteerd maar ook de speciale activiteiten die de startplaatsen hebben ontplooid voor de editie van 2017.
De Drentse Fiets4Daagse wil zich onlosmakelijk verbinden met Drenthe. En daarbij hoort een eenduidige uitstraling. “Als organisatie staan wij open voor groei en mogelijkheden. Zo sluiten we zoveel mogelijk aan bij al bestaande initiatieven en organisaties, zoals het project Op Fietse”, aldus (mw.) Jos Kasten van het Fiets4Daagse-bestuur.

De Regiobank Drentse Fiets4Daagse bestaat al 52 jaar en trekt jaarlijks duizenden fietsers naar Drenthe. Het evenement is daardoor van economisch belang voor Drenthe. De Fiets4Daagse start dit jaar op dinsdag 25 juli. De officiële opening is op maandagavond 24 juli in Westerbork.

Bericht delen