Sponsoren

Sponsoren

Sponsor worden?
De Drentse Fiets4Daagse is een uniek evenement. Door het aanbod van 6 startplaatsen met samen zo’n 108 routes, laat dit evenement in 4 dagen tijd alle windstreken van Drenthe zien. Jaarlijks trekt het zo’n 13.000 deelnemers per dag. Door het feit dat vrijwel de hele organisatie wordt gerund door vrijwilligers, kan dit tot zo’n succesvol evenement gemaakt worden. En toch kan de Fiets4Daagse niet zonder sponsoren.

Waarom zijn er sponsors nodig?
Er zijn een aantal redenen waarom de Drentse Fiets4Daagse toch actief bezig is om sponsoren aan het evenement te verbinden. Allereerst willen wij het inschrijfgeld op een aanvaardbaar -relatief laag- niveau houden. Het inschrijfgeld mag wat ons betreft geen drempel zijn om wel of niet mee te kunnen doen aan de Drentse Fiets4Daagse. Maar vooral door de bijdragen van sponsoren kunnen wij de deelnemers, direct of indirect, extra services bieden. U moet daarbij o.a. denken aan de goede faciliteiten bij de start/finish, bij pech onderweg, oplaadpunten voor ebike en het stallen van de fietsen ’s nachts.

Welke sponsoren?
Wij hebben daarom vooral sponsoren die iets extra’s aan ons ‘product’ Fiets4Daagse toevoegen. De sponsoren hebben meestal een duidelijke ‘link’ met ons evenement en wij zien hen dan ook nadrukkelijk meer als partner van onze organisatie dan als ‘adverteerder’ die ruimte bij ons koopt om zijn producten en diensten aan te prijzen. Voorbeelden zijn o.a. accommodaties, fietsmerken, en -onderdelen.

Belangstelling?
Over het algemeen hebben wij voor meerdere jaren afspraken met organisaties. Voor iedere (nieuwe) sponsor maken wij een pakket op maat, hoewel er van ons uit steeds wel een aantal  basisvoorwaarden zijn. Mocht u belangstelling hebben om de match tussen uw bedrijf/product en ons evenement te toetsen, stuur dan een mail naar [email protected] of bel tijdens kantooruren naar 0521-594130.