Fietsroutes 4Kids

Fietsroutes 4Kids

Doe in 2021 ook mee met de Amslod Drentse Fiets4Daagse vanuit Norg!!

Aan de routekaarten kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien er tot het moment van de Fiets4Daagse nog wijzigingen noodzakelijk kunnen zijn.

Alle routes worden onderweg duidelijk aangegeven met aanwijzingsborden. Wil je de route mee hebben onderweg, dan kun je de onderstaande routes zelf printen en meenemen.

Voor de kinderen is het onderweg goed opletten geblazen. Je rijdt namelijk mee in de puzzeltocht, waarmee je een leuke prijs kan winnen.

Dinsdag gaan we richting Veenhuizen, altijd spannend. In Veenhuizen vind je het landelijk Gevangenismuseum waar je alles te weten kunt komen over misdaad en straf in de afgelopen 400 jaar. Veenhuizen is een heel bijzonder dorp waar nog steeds gevangenissen staan. En tot 1984 woonden er alleen gevangenen en personeel in het dorp, andere mensen mochten er niet naar binnen!

Woensdag ga je naar Assen. Daar breng je o.a. een bezoek aan de hoofdsponsor van de Drentse Fiets4Daagse, Amslod.

Donderdag fietsen we richting Oudemolen. Wat je onderweg allemaal kunt gaan zien en beleven is nog niet bekend, maar het wordt ongetwijfeld leuk!

En op vrijdag fiets je het “achtje van Norg”. Met heel veel fantasie lijkt de route op een 8, je komt onderweg een keer door Norg. Voor deze dag staat al vast dat je in ieder geval naar het Ronostrand gaat, en daar is altijd iets bijzonders te doen aan… of op… of in… het water!