Fietsroutes RollOn

Fietsroutes RollOn

F4D rollonroute

De Drentse Fiets4Daagse start vanuit 7 startplaatsen. Het kan soms gebeuren dat er fietsroutes elkaar kruisen. Daarom heeft elke startplaats een eigen pijlkleur op de routebordjes. 
Op de rode bordjes vanuit de startplaats Emmen staat het opschrift “Emmen” en een witte pijl.

Dus als u dat in de gaten houdt dan kunt u niet mis rijden en alleen maar genieten van al het moois om u heen.

Pech onderweg?
Heeroma Zorgwinkel helpt, op afroep, gestrande RollOn-deelnemers weer op weg om de route te vervolgen. Hetzij door het eigen voertuig te repareren, hetzij door het aanbieden van een vervangend leenvoertuig. Zorg er wel voor dat je elke dag een extra accu of een oplader meeneemt. Hiermee kan veel leed worden bespaard.

Uitgebreide informatie over de routes is te vinden bij de toerfietstocht.

Route dinsdag 19 juli:

Sleen

Route Woensdag 20 juli 2022 :

Exloo

Route donderdag 21 juli:

Wildlands

Op deze dag kunt u weer genieten van het fantastische “ Wildlands”. U wordt in de gelegenheid gesteld Wildlands te doorkruisen.
LET WEL HET PARK MOET OM 10.00 UUR VRIJ ZIJN VAN de deelnemers van de fiets4daagse EN U HEEFT ALLEEN TOEGANG MET HET GELDIGE POLSBANDJE VAN DE STARTPLAATS EMMEN

Route vrijdag 22 juli:

Bargerveen

Aan de routekaarten kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien er tot het moment van de Fiets4Daagse nog wijzigingen noodzakelijk kunnen zijn.
Ook kunnen de routes iets afwijken van de geplande kilometers. Dit is gelegen in het feit dat er mogelijke wegwerkzaamheden tijdens de Fiets4Daagse plaatsvinden.