Programma

Vanwege ons 10 jarig jubileum is er iedere dag een feestelijke muzikale happening op de Brink. Na afloop van de fietstocht bieden we jullie een hoop gezelligheid vanwege onze verjaardag! Kom even uitblazen op de terrasjes of wandel even rondom de brink. De volgende activiteiten zijn inmiddels al bekend.

      

Dinsdag 16 juli:
De Jukebox man Just Jean komt naar Norg. Deze artiest is uitgegroeid tot een van de succesvolste Allroud One Man Show Bands. Just Jean oftewel Jean Huizing zat o.a. in Carina & the Blackbirds, Melrose en The Fighting Cats. Vanaf 2015 treedt hij solo op als The Jukebox Man en op 16 juli staat hij op het podium in Norg!

Start van het Pannakooi toernooi voor de kinderen georganiseerd door de Voetbalvereniging GOMOS

Gezellige braderie bij de brink

Woensdag 17 juli:
Piratenkoor de Stormvogels uit Emmen beklimmen het podium en zullen ongetwijfeld vele harten veroveren. Een groot en dynamisch koor onder leiding van een zeer enthousiaste dirigente! Er gaat ongetwijfeld luidkeels meegezongen worden op de Brink!

En...er komt vandaag een voorlichtingscontainer van Brandweer Drenthe naar Norg. Binnen zijn rondom 8 schermen geplaatst waardoor je ondersteund met licht, rook en geluidseffecten een bijzondere beleving tegemoet gaat. Je komt langs verschillende branden en incidenten en je krijgt te zien hoe zo’n brand ontstaat. En …er worden tips gegeven hoe je een brand kunt voorkomen. Maak het mee in Norg!

Pannatoernooi GOMOS voor de kinderen

Kleedjesmarkt voor kinderen en natuurlijk ook leuk voor grote mensen om er even te kijken.

Donderdag 18 juli:
De firma Bar en Bijzonder  verzorgt een bijzondere discoshow en daarnaast zal de Peizer zangeres Melissa Smilda  een optreden geven, ze zal ongetwijfeld haar grote hit “Amore, mijn grote liefde” voor jullie zingen.

Pannatoernooi GOMOS voor de kinderen

Vrijdag 19 juli:
The Dixieland Crackerjacks. Met ruim 225 optredens per jaar met recht Nederlands meest optredende Dixieland band. Ze zullen jullie (figuurlijk…) omver blazen! Blijf vooral kijken en genieten van dit bijzondere optreden. Er zijn meer dan genoeg terrasjes waar je van harte welkom bent!

Het spannende slot van het Pannatoernooi GOMOS voor de kinderen

Leuke boekenmarkt op de brink.