Fietsroutes 4Kids

Fietsroutes 4Kids

Doe in 2020 ook mee met de Drentse Fiets4Daagse vanuit Norg en beleef de leukste avonturen onderweg!!

Dinsdag gaan we richting Veenhuizen, altijd spannend. In Veenhuizen vind je het landelijk Gevangenismuseum waar je alles te weten kunt komen over misdaad en straf in de afgelopen 400 jaar. Veenhuizen is een heel bijzonder dorp waar nog steeds gevangenissen staan. En tot 1984 woonden er alleen gevangenen en personeel in het dorp, andere mensen mochten er niet naar binnen!

Woensdag fietsen we richting Oudemolen. Wat je onderweg allemaal kunt gaan zien en beleven is nog niet bekend maar het wordt ongetwijfeld leuk!

Donderdag ga je naar Assen. Daar breng je o.a. een bezoek aan de hoofdsponsor van de Drentse Fiets4Daagse.

En op vrijdag fiets je het “achtje van Norg”. Met heel veel fantasie lijkt de route op een 8, je komt onderweg een keer door Norg. Voor deze dag staat al vast dat je in ieder geval naar het Ronostrand gaat, en daar is altijd iets bijzonders te doen aan… of op… of in… het water!

En natuurlijk worden er net als vorig jaar weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd. Zodra we alles geregeld hebben plaatsen we de routekaarten en vertellen we je meer over de routes en de stempelposten.

Aan de routekaarten kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien er tot het moment van de Fiets4Daagse nog wijzigingen noodzakelijk kunnen zijn.