Fietsroutes Toerfietstocht

Fietsroutes Toerfietstocht

Onze routes voor de 55e editie van de Drentse Fiets4Daagse liggen al klaar.

Aan de routekaarten kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien er tot het moment van de Fiets4Daagse nog wijzigingen noodzakelijk kunnen zijn.

Op Dinsdag gaan we richting Veenhuizen en het Goudmeer, dan ben je inmiddels in Friesland.
Prachtige plekken en veel bruggetjes onderweg. De 60 km rijders maken een lus via de Weperpolder, Waskemeer en Haulerwijk.

Woensdag gaan we een deel van het Drentse Aa gebied verkennen en worden we welkom geheten in Zuidlaren! De 60 km rijders maken een lus via Kropswolde, Onnen en Glimmen.

Donderdag is Assen aan de beurt. Er zijn vele wegen die naar Assen gaan vanuit Norg. Dat ontdek je vandaag maar weer eens. We fietsen er via de “schoolroute” naar toe. Veel kinderen uit Norg gaan naar de middelbare school in Assen en fietsen deze veilige en fraaie route. Laat je op de terugweg bekoren door dorpjes als Loon en Taarlo. Bij Taarlo zijn meestal ooievaars te zien, op of rond het nest. De 60 km rijders maken een lus via het prachtige Balloërveld.

En op vrijdag tonen we jullie de allermooiste plekjes rondom Norg en gaan we naar Allardsoog. De 60 km rijders maken een lus via Bakkeveen, Siegerswoude en de Wilp.