Fietsroutes Toerfietstocht

Fietsroutes Toerfietstocht

Onze route uitzetters zijn nog volop bezig geweest om ook dit jaar weer de mooiste routes voor u uit te stippelen. Hieronder vindt u een overzicht met de routes per dag. Dit jaar heeft u weer de keuze uit drie verschillende lengtes; 30 km, 40 km en voor de sportieve fietsers onder ons, een 60 km lange route door de mooiste stukjes van Drenthe.

In onderstaande kaartjes is de donkergroene route de 30 km route, de donkerblauwe 40 km en tot slot de rode route is 60 km.

Aan de routekaarten kunnen geen rechten worden ontleend, aangezien er tot het moment van de Fiets4Daagse nog wijzigingen noodzakelijk kunnen zijn.

Fietsroutes 16 juli:


Vandaag fietsen we via de kalkoenboerderij van familie van der Sterren aan het Oranjekanaal naar Hooghalen en langs de TT-baan verder naar de Bonte Wever in Assen. Vandaaruit langs pittoreske dorpjes en mooie heidevelden door de landerijen naar vakantiepark Het Grote Zand om via restaurant De Klipper in Zwiggelte weer in Westerbork uit te komen.

Fietsroutes 17 juli:


We fietsen langs Orvelte naar kaasmakerij Hilbrands en door naar Wezup. Vanuit Wezup door het bos naar de Kibbelkoele, hier onder de snelweg door naar Noord Sleen. Via Westenesch naar Erm en door naar Benneveld. Via de molen van Aalden en onderweg een balletje slaan bij golfbaan de Gelpenberg naar Witteveen. Van hieruit terug naar Westerbork via het Westerborkerveld.

Fietsroutes 18 juli:


Via het Scharreveld langs Holthe naar het Linthorst Homan kanaal. Door via Terhorst naar Beilen om via de brandweer, langs de markt en via de hondenspeelplaats naar Brunsting te fietsen. Langs de Beilervaart naar het Blauwe Meer en door naar Hoogersmilde en Hijkersmilde. In Oranje kunt u een kijkje nemen bij een demonstratie van het SIVO-dansfestival, over het Hijkerveld naar camping Eikenhorst in Hooghalen en door naar de Rooie Kater in Beilen. Via Lieving weer naar Westerbork.

Fietsroutes 19 juli:


Via de brug in Zuidveld over het Orvelterveld naar de Kiel. Door het bos naar Odoorn, Valthe en Weerdinge naar Klijndijk en ’t Haantje om in Wezuperbrug uit te komen. Van hieruit naar Orvelte waar ook de opening van het SIVO-dansfestival plaats vindt en waar u gratis bij kunt zijn. Hierna naar Westerbork om feestelijk te worden ingehaald om de welverdiende medaille op te halen.