Routes

Routes

Alle afstanden op een rijtje:

Toerfietstochten: Onze reguliere routes zijn 30, 40 en 60 km per dag. Dit kan per startplaats verschillen. Iedere startplaats biedt een 40 km route aan. De startplaatsen Assen, Emmen, Meppel, Dalen en Westerbork hebben ook een 60 km route. 

4Kids Route: De 4Kids Route is een onderdeel vanuit de startplaatsen Diever, Meppel, Emmen, Dalen en Westerbork. In Dalen wordt deze route op dinsdag aangeboden en in Westerbork alleen op woensdag en vrijdag.  Op de 4Kids Routes hoef je je geen moment te vervelen. Onderweg worden er allerlei leuke en verrassende activiteiten georganiseerd zoals fiets versieren, pony rijden, klimwand, knutselen en spelletjes. Activiteiten kunnen per startplaats verschillen.

Roll-On Route: De Roll-On Route is een onderdeel vanuit de startplaatsen Assen, Emmen en Meppel. Speciaal georganiseerd voor deelnemers die gebruik maken van vervoermiddelen als scootmobiel, al dan niet elektrisch aangedreven rolstoel van Wheely, driewieler, enz.. Dit houdt o.a. in dat er een servicebus met onderdelen op de route meerijdt, er gehandicaptentoiletten aanwezig zijn bij de stempelposten en de route goed begaanbaar is voor rolstoelers. Soms zit er een – onvermijdbaar – stukje klinkerweg in de route, maar dit is nooit lang. Onderweg komt u tenminste één stempelpost tegen waar u uw deelnemersboekje moet laten afstempelen. De afstand van de Roll-On Route is ongeveer 25 of 30 km per dag.